Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Október 21-ei hét menüje

Hétfő

  • 1.étkezés - Chiamag puding

  • 2.étkezés - Roston pulykamell mustáros répál és rizzsel

  • 3.étkezés - Csirkés kínai pirított tészta

  • 4.étkezés - Fűszeres gyökér zöldségek sült karajjal és bulgurral

  • 5.étkezés - Vaníliás krémtúró

Kedd

  • 1.étkezés - Epres zabkása

  • 2.étkezés - Mexikói zöldséges pulykamell jázmin rizzsel

  • 3.étkezés - Csirkemelles hentes tokány bulgurral

  • 4.étkezés - Őszi zöldségleves főtt karajjal és gerslivel

  • 5.étkezés - Tojásos francia saláta

Szerda

  • 1.étkezés - Almás pite 

  • 2.étkezés - Pulykamell erdész módra jázmin rizzsel 

  • 3.étkezés - Bulgur csirke tabbouleh 

  • 4.étkezés - Karajos rizses rakott cukkini 

  • 5.étkezés - Joghurt torta

Csütörtök

  • 1.étkezés - Brokkolis protein palacsinta 

  • 2.étkezés - Pulykamelles zöldséges subji rizzsel 

  • 3.étkezés - Milánói spagetti csirkemellel 

  • 4.étkezés - Bulguros lilakáposztás almás-répa saláta sült karajjal 

  • 5.étkezés - Őszi saláta tojással 

Péntek

  • 1.étkezés - Meggyes torta 

  • 2.étkezés - Pulykamelles tahinis padlizsánragu rizzsel 

  • 3.étkezés - Roston csirkemell fekete babkrémmel bulgurral 

  • 4.étkezés - Magyaros borsóleves főtt karajjal és gerslivel 

  • 5.étkezés - Cseresznyés joghurt 

Szombat

  • 1.étkezés - Csokis protein palacsinta 

  • 2.étkezés - Wok zöldségek sült pulykával és rizzsel 

  • 3.étkezés - Csirkés aszaltparadicsomos pesto bulgurral 

  • 4.étkezés - Cézár saláta sült karajjal és bulgurral 

  • 5.étkezés - Paradicsomos fetakrém

Vasárnap

  • 1.étkezés - Málnás tejberizs 

  • 2.étkezés - Roston pulykamell currys karfiol és jázmin rizs 

  • 3.étkezés - Fokhagyma mártás sült csirkével és bulgurral 

  • 4.étkezés - Nyári saláta karajjal és bulgurral

  • 5.étkezés - Grill zöldségek