Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás

Fizetés menete

A rendelést követően nyílik lehetősége kiválasztani, hogy hogyan kíván fizetni.

Elfogadó azonos a szolgáltatóval.

Választhat a „Készpénzes fizetés”, „Bankkártyás fizetés” SumUp POS terminálon vagy az „Online fizetés” lehetőség közül.

Bankkártyás fizetés Sixpay (az MKB Bank hivatalos szerződött partnere), Barion/Apple Pay/Google Pay:

  • A kiválasztott áruk megrendelése után kiválaszthatja a Sixpay (Saferpay) Bank felületét, mely után a Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával Sixpay" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.
  • A kiválasztott áruk megrendelése után kiválaszthatja a Barion/Apple pay/Google pay Bank felületét, mely után a Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával Barion/Apple pay/Google pay" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. „Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Online fizetésre kizárólag a megrendeléstől számított 60 percig van lehetősége.

Amennyiben a banki tranzakció valamely okból sikertelen, úgy a neve melletti nyílra kattintson, majd a fizetés kiválasztása után van lehetősége fizetni, a kívánt összeg megadásával a szerdai napig.

Amennyiben Ön a készpénzes fizetést választotta, úgy a fizetés az első szállítási napon készpénzben történik a kiszállítást végző futár részére, számla ellenében.

Amennyiben Ön a bankkártyás fizetést választotta SumUp POS terminálon keresztül, úgy a fizetés az első szállítási napon történik a kiszállítást végző futár részére, a számlát elektronikus úton továbbítjuk Önnek a megadott email címére.

Minden esetben győződjön meg arról: hogy a tranzakció sikeres volt-e.

A számlát, a megrendelést követő első munkanapon küldjük az Ön által megadott email címre. A számlák mindegyike ÁFA levonásra alkalmas.

Online fizetés esetén távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációban megadott email címre. A kinyomtatott számla aláírás és pecsét nélkül hiteles. Amennyiben a számlát papír alapon kéri, jelezze ügyfélszolgálatunkon.

 

Szállítás menete

A szállítás minden hétköznap reggel 4:00 és reggel 9:00 óra között történik az R1 Obi Express Delivery Kft munkatársai, megbízottjai által. Az ételek helyszínre érkezésének időpontja általában azonos, de előre nem látható körülmények miatt változhat.

A Professional Fitness Kitchen szolgáltatás fenntartja a jogot a rendelés indoklás nélküli elutasítására, egyébként a szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz. Ha a szerződést ennek ellenére késedelmesen, vagy egyáltalán nem tudja teljesíteni, mert az áru – készlethiány miatt vagy más okból - nem áll rendelkezésre, erről haladéktalanul tájékoztatja Önt.

R1 Obi Express Delivery Kft felhívja figyelmét, hogy a kiszállítást Budapesten, valamint Pest megyében egyéb  díj ellenében vállalja kizárólag. Az ettől eltérő kiszállítási címekre leadott rendeléseket teljesíteni nem tudja, ezért a rendelés leadása előtt, győződjön meg róla, hogy az Ön által megadott cím szállítási körzetben van-e!

Kérjük, hogy az árut kézbesítéskor a kiszállító kollégánk előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha a csomagolása sérült, vetessenek fel jegyzőkönyvet, s ne vegyék át a terméket, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az ügyfélszolgálatot!

 

Az átvett étel kezelése, garancia:

Az ételeket a hűtőlánc megszakadása nélkül szállítja ki Szolgáltató, így azokat - minőségük megőrzése érdekében - az elfogyasztásig tárolja Ön is hűtőszekrényben. A csomagolást felbontva, ne tárolja és felmelegítés után rögtön fogyassza el az ételt, hogy az esetleges ételromlást elkerülje. Visszahűteni az ételt csak saját felelősségére szabad! Az ételek mikrohullámú sütőben a csomagolás eltávolítása nélkül melegíthetők, hagyományos módon (sütőben, gázon stb.) csak a csomagolás eltávolítása után lehet melegíteni.

Az étel átvételét követően a helytelen tárolás, kezelés és szavatossági idő túli felhasználása miatti esetleges minőségromlásért felelősséget a Szolgáltató nem vállal!

Termékek az alkalmazott technológiának köszönhetően megfelelő, hűtött tárolás mellett (0-5 C) 72 óráig biztonságosan eltarthatók!