Szakértőink

Lengyel Csilla

bikini fitness versenyző választása:

Sziasztok!

Lengyel Csilla vagyok, személyi edző ès Fitness Modell Versenyző.
2005-ben jöttem fel Budapestre Bajáról.
Kiskorom óta sportolok, 17 éves koromig úsztam versenyszerűen,majd belekóstoltam a küzdősportokba. Nagyon élvezem a rendszeres mozgást és az edzéseket,ad egy fajta rutint a napomnak.

Szóval ez az egész sportolósdi abba maradt amikor kikötöttem Budapesten, tanultam,dolgoztam és egyszerűen nem fért bele a napi teendőim közé.... (Vagyis ezzel nyugtattam magam). Végül is én úgy is ehetek mindent úgysem hízok,szóval mi baj lehet bomba vagyok igy is.........gondoltam....
Aztán 25 lettem....

Szolgáltatónál dolgoztam napi több mint 10 óra ülőmunka, stressz, 30perc ebédszünet...ami a Meki és vissza volt számomra...egy éven keresztül! És a nasit nem is mondom.... !
Az 57kg-os lányból gyorsan lett 63....
Éreztem,hogy tenni kéne valamit.
Edzettem is......nem is, tartottam a kajákat.....meg nem is....,de amikor úgy éreztem: màr hogy a viharba ne érdemelnék meg egy francos csokit, hát meg is ettem. Úgy is néztem ki. 

Aztán egyszer hőn szeretett párom (aki testépítő) odasúgta: Jó lennél ám Bikini Fitness-ben... 
Hát mégis szeret! - gondoltam. Nem veszett kárba ez a 2 év munkám!
És ez ennyiben is maradt. Jót tett az egómnak,meg is ünnepeltem valami édességgel!
Persze a meló ugyan az volt, sok és borzalmas,plusz a háztartás,főzés...kiveszi az energiát...meg is nyugtattam magam hogy mennyi bajom van és miért nem tudok rendesen enni és edzeni.

Aztán amikor észrevettem,hogy a teremben ahol màr mindenki kinéz valahogy csak én nem, úgy voltam vele: Na jo Csilla,te jobb vagy ennél!
Nem világosultam meg és nem öntött el hirtelen valami hatalmas motivációs érzés és lettem új ember...de azért eléggé felidegesítettem magam. 

Minden nap küzdelem saját magaddal! Én iszonyat édesszájú vagyok a mai napig. És minden nap van egy vitatkozásom saját magammal: hogy nem!!!!!! Ne edd meg akár milyen finom! 
Mert persze megérdemled azt a kis élvezetet,hogy bekapj egy kis csokit, de azt is megérdemled,hogy jól nézz ki nem?

Aztán azon kaptam magam,hogy a színpad mögött állok,vàrva hogy szólítsanak.
Hát kész vagyok- gondoltam. Megcsináltam! Versenyző lettem, és imádom szóta is. A diéta szenvedés,mindig is az lesz, ami változik az te vagy és a hozzáállásod!

Rengeteget tanultam, és aztán abban a kegyben részesültem,hogy amit tudok tovább adhatom. Edzéseket tartok,tanácsot adok, közben felkészülök és én is tanulok. Végtelen körforgás ez, ahol mindannyian jobbak lehetünk! 
Mi több az élet segítséget is küldött nekem a Professional Fitness Kichen formájában! Levettek rólam egy hatalmas terhet a főzès terhét! Így nem csak azt nyertem,hogy minden nap változatos és finom ételeket ehetek de rengeteg időt is szereztem amit felhasználhatok! A versenyzés és a fogyás az étkezésen áll vagy bukik, és ezt átengedni másnak hatalmas felelősség. Nyitásuk óta van szerencsém velük dolgozni és bátran ajánlom mindenkinek! Kiváló alapanyagok, hatalmas szaktudás jellemzi őket és ami a legfontosabb tiszta szívből végzik a munkájukat! 

gluténmentes

Pajzsmirigy diéta

5 étkezés

5 490 Ft / nap Részletek

További diéták