Bemutatkozás
2010-ben szerezte diplomáját a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, majd 2016-ban okleveles táplálkozástudományi szakemberként diplomázott a Semmelweis Egyetem – (korábban) Corvinus Egyetem közös mesterképzésén. 2011 óta tevékenykedik dietetikusként.
Prevenciós dietetikusként főbb területei a testsúlycsökkentés, sporttáplálkozás, szoptatás utáni súlyvesztés, a női hormonproblémák diétája, diabétesz, inzulinrezisztencia, táplálékallergiák, intoleranciák diétája, a magas vérnyomás diétája, onkológiai betegségek diétája.
Az egyéni szaktanácsadáson túl rendszeresen találkozhatnak cikkeivel többek között a NoSalty receptoldal hasábjain, valamint a televízió képernyőjén is különféle magazinműsorok szakértőjeként. Hiszi, hogy apró, fokozatos, de tudatosan véghezvitt változtatásokkal nagyon sokat tehetünk magunkért, egészségi állapotunkért, vagy éppen ideális testsúlyunk, laborértékeink eléréséért.
Végzettségek, tapasztalatok