Leírás
Május 19-ei hét egészséges menüje
Hétfő
-
1.étkezés - Almás zab
-
2.étkezés - Pulykamelles, fűszeres sült karfiol, jázmin rizzsel
-
3.étkezés - Trapanese spagetti csirkemell csíkokkal
-
4.étkezés - Wok zöldségek sült karajjalal
-
5.étkezés - Epres joghurt
Kedd
-
1.étkezés - Csokis zab
-
2.étkezés - Pulykasült gödöllői raguval, jázmin rizzsel
-
3.étkezés - Sült brokkoli roston csirkemellel bulgurral
-
4.étkezés - Gulyásleves főtt karajjal
-
5.étkezés - Edemame
Szerda
-
1.étkezés - Epres gofri
-
2.étkezés - Sóska pulykasülttel és rizzsel
-
3.étkezés - Almás amarant tabulé
-
4.étkezés - Juhtúrós karfiol roston sült karajjal
-
5.étkezés - Petrezselymes túró
Csütörtök
-
1.étkezés - Áfonyás szelet
-
2.étkezés - Görög ragu roston pulykával és jázmin rizzsel
-
3.étkezés - Bolognai rakott tészta csirkemellel
-
4.étkezés - Meggyes karaj szeletek
-
5.étkezés - Tiramisu joghurt
Péntek
-
1.étkezés - Citromos energia golyó
-
2.étkezés - Mexikói rizses pulyka
-
3.étkezés - Natúr csirkemell gránátalmás-rukkolás bulgurral
-
4.étkezés - Fejtett bableves
-
5.étkezés - Kapros túró
Szombat
- 1.étkezés - Kakaós protein palacsinta
- 2.étkezés - Gombás chowder pulykamellel
- 3.étkezés - Kelbimbós kung pao csirke bulgurral
- 4.étkezés - Barackos karaj szeletek
- 5.étkezés - Snidlinges tojáskrém
Vasárnap
- 1.étkezés - Fahéjas tejberizs
- 2.étkezés - Pulykamell ananászos salsával és rizzsel
- 3.étkezés - Peri-peri csirke zöldséges bulgurral
- 4.étkezés - Tavaszi karaj szeletek
- 5.étkezés - Színes saláta